خیلی از ما عادت داریم باقی ماندهی وعدههای غذایی پخته شده را در یخچال یا فریزر قرار دهیم و یک یا چند روز بعد آن را دوباره گرم کنیم و میل کنیم. بیشتر ما هم غذاهایی که میل میکنیم فریز شده هستند و نیاز دارند گرم و پخته شوند. ولی آیا اصولی برای گرم کردن غذاهای پخته و خام وجود دارد؟ برای فهمیدن این سوال مقالهی اینفوگرافیک زیر را مطالعه کنید.
مطالب مرتبط
۱۲اسفند
آنچه درباره طراحی وب سایت دوزبانه یا چند زبانه باید بدانید
اگرچه چیزی از عمر وب و اینترنت در ایران نگذشته، اما داده ورزان، یکی از...
۱۲اسفند
زنبور، باغبانی مسالمت آمیز
عاشقشان باشید یا از آن ها بدتان بیاید، فشار زیادی بر دوش زنبورهای زبان بسته...
۲۳دی
[اینفوگرافیک] منظومه شمسی را چقدر میشناسید؟
منظومه شمسی را چقدر میشناسید؟ جایی که در آن زندگی میکنیم. تصور کنید...
۳۰آذر
[اینفوگرافیک] از هوش مصنوعی چقدر میتوان پول درآورد؟
از هوش مصنوعی چقدر میتوان پول درآورد؟ تا به حال مقالههای زیادی راجع به...
۲۶آذر
[اینفوگرافیک] سفر طولانی قهوه؛ از یک درخت تا درون فنجان ما
سفر طولانی قهوه؛ از یک درخت تا درون فنجان ما قبلا در اینفوگرافیک فواید...

دیدگاه بگذارید
Be the First to Comment!